Opleiding assistent hoofdgreenkeeper aan HAS green academy

Bron: Greenkeeper.nl

Aan HAS green academy start dit najaar de opleiding assistent hoofdgreenkeeper. Deelnemen kan, als je een diploma greenkeeper, gelijkwaardige opleiding of praktijkervaring hebt.

Als assistent-hoofdgreenkeeper ondersteun je de hoofdgreenkeeper. Je bent betrokken bij de opbouw van greens, tee’s en fairways en kijkt naar de ontwatering en beregening ervan. Belangrijk dus om hiervan de laatste kennis te hebben. De opleiding assistent-hoofdgreenkeeper helpt je hierbij en is ontwikkeld in samenwerking met de brancheorganisaties NVG, NGF, NGA en IPC Groene Ruimte.

De opleiding bestaat uit een aantal cursussen en wordt afgesloten met een afstudeertraject. Het gaat om de cursussen Bodem in topconditie, Duurzaam waterbeheer en De grasmat als speelvloer. Het afstudeertraject bestaat uit een vaardigheidstraining, een toets en een eindopdracht gericht op jouw eigen praktijk.

De opleiding Assistent-hoofdgreenkeeper is bedoeld voor professionals die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière, die willen groeien in hun vak of zich ‘gewoon’ vakinhoudelijk willen verdiepen. De lessen krijg je van verschillende HAS-docenten en experts uit het veld.

Aanmelden
De opleiding Assistent-hoofdgreenkeeper start op 27 september 2023 en bestaat uit negen bijeenkomsten van 09.00 tot 17.00 uur. Aanmelden kan via de website van HAS green academy.

Link: https://www.has.nl/bedrijfsopleidingen/opleiding-assistent-hoofdgreenkeeper/?utm_source=agenda&utm_medium=assistent+hoofdgreenkeeper&utm_id=nwst