Revolutie met gespecialiseerde voedingsproducten

Bron: Keep it Green

Britten brengen uitgebreide sportveld-kennis naar Europa

Onderhouden van gras, maximaliseren van gewasopbrengsten, of verzorgen van bloeiende planten: professionals weten hoe belangrijk het is om gespecialiseerde voedingsproducten te gebruiken. Dat is waar Indigrow, met hoofdkwartier in het Verenigd Koninkrijk én op dit gebied een toonaangevende fabrikant, om de hoek komt kijken.

Indigrow is een vertrouwde naam als leverancier van hoogwaardige, innovatieve voedingsoplossingen die specifiek zijn afgestemd op professionals in de groene sector, en dan vooral als het gaat over topsportvelden. Hun uitgebreide productassortiment is ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften en uitdagingen van experts in deze heel specifieke sector.

Optimale prestaties en duurzaamheid
Voor graszodenbeheer biedt Indigrow een breed scala aan gespecialiseerde producten die een gezonde groei bevorderen, de wortelontwikkeling verbeteren en de algehele kwaliteit van de grasmat optimaliseren. Van meststoffen tot bodemverbeteraars en plantengroeiregulatoren: hun oplossingen zijn ontwikkeld om optimale prestaties en duurzaamheid van grasoppervlakken te garanderen, of het nu gaat om een golfterrein of een voetbalveld.

Verregaand onderzoek en innovatie
Bradley Foster, marketingmanager Indigrow Ltd: “Wat Indigrow onderscheidt is onze toewijding voor verregaand onderzoek en innovatie. We investeren heel veel in geavanceerde technologieën en wetenschappelijke vooruitgang om effectieve en duurzame voedingsproducten te ontwikkelen. Ons team van experts werkt samen met professionals uit de industrie en blijft op de hoogte van de nieuwste trends, zodat onze producten zeer geliefd zijn bij greenkeepers en groundsmen over heel Europa.”

Fert In Time: Europese partner
“Voor Europa werken we exclusief samen met Fert In Time Europe bv, een internationaal opererende speler. Via hun brede distributienetwerk helpen ze professionals om bodems van de hoogste kwaliteit te realiseren. De diensten van Fert In Time Europe worden centraal aangestuurd vanuit Brussel, met regionale deskundige distributeurs in Europa.”

“Fert In Time is vooral actief in de recreatieve sector, en dan voornamelijk golfterreinen en velden van voetbalploegen uit eerste en tweede klasse. Ze presteren, net als hun klanten, kwalitatief op een heel hoog niveau. Kortom, de ideale partner voor een ambitieus bedrijf als het onze”, besluit Bradley Foster.