VACATURE THE NATIONAL GOLF BRUSSELS

“The National“ Golf Brussels in Sterrebeek is een uitdagende 18-holes Championship Course met een totale lengte van 6646 meter. Dit in combinatie met een technische 6-holes Compact Course, een driving range en oefenfaciliteiten. Het golfterrein ligt in de nabijheid van het centrum van Brussel.

Volgende profielen kunnen ons team versterken.

Greenkeeper @ The National.
We zijn op zoek naar een gemotiveerde collega die zowel graag zelfstandig als in teamverband werkt. Eerdere ervaring op een golfterrein of met landschapsonderhoud is geen vereiste, maar is wel een pluspunt.

Ons Team van greenkeepers staat in voor het onderhoud van de golfbanen en de oefenfaciliteiten. Het dagelijks takenpakket bestaat uit het bevloeien van het golfterrein, gras maaien, dagelijkse voorbereiding van het terrein, reparaties, bediening van apparatuur, etc.

Monteur – Mecanicien / Apparatuur monteur @ The National
Vanaf begin 2022 hebben we ook een ervaren monteur nodig. U zal instaan voor reparaties en het onderhoud van het machinepark.

Caddy Master @ The National
Een algemene “allround” rol. U zal instaan voor het onderhoud van de buggy’s, de algemene orde en netheid van de caddyruimte en de oefenruimtes, controles op de golfbaan, coördinatie van starters bij wedstrijden. In deze functie zal u in direct contact staan met onze leden en greenfeespelers.

Alle aanvragen worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Indien u interesse heeft ontvangen wij graag uw Cv op : allen@thenational.be