Wie wordt de opvolger van Lee Lennox als beste greenkeeper van Nederland (en België)?

 

Bron: Vakblad greenkeeper

Geef je op voor verkiezing van Greenkeeper of the Year 2024!

Talentvolle greenkeepers, opgelet! De inschrijving voor de verkiezing Greenkeeper of the Year 2024 is geopend.

De meest recente Greenkeeper of the Year-verkiezing ligt nog vers in het geheugen met de ontknoping tijdens het geslaagde Green Gala. Lee Lennox werd verkozen tot Greenkeeper of the Year 2023. Omdat het organiseren van de wedstrijd veel werk is, zijn we druk bezig met de voorbereidingen van de elfde editie van Greenkeeper of the Year.

Geef je op!
Ook dit jaar hopen we natuurlijk op veel animo voor de wedstrijd. De inschrijving voor deelnemers is inmiddels geopend. Ben jij een greenkeeper of hoofdgreenkeeper die voor deze award in aanmerking komt? Of ken je een collega-greenkeeper deze prijs verdient? Geef je dan op! Dat doe je door de naam van de greenkeeper en de golfbaan per e-mail door te geven aan de redactie: lieke@nwst.nl. Wij sturen je dan de vragenlijst toe, die vervolgens door een vakjury – onder leiding van juryvoorzitter Jannes Landkroon – beoordeeld wordt.

Erelijst
De Greenkeeper of the Year-award wordt gesponsord door ICL, Imants, Wiedenmann en Toro. Vakblad Greenkeeper organiseert de verkiezing sinds 2014. Met de verkiezing willen we het werk van greenkeepers in het zonnetje zetten. In het verleden werd prijs gewonnen door respectievelijk Koert Donkers (2014), Kristian Summerfield (2015), William Boogaarts (2016), Vincent de Vries (2017), Arjen Westeneng (2018), André van der Woude (2019), Tom Maddison (2020), Ben Hooper (2021), Marco Blom (2022) en Lee Lennox (2023).