GAB The National Golf Club 06.10.2021 & 6de GAB Golfdag

Ons nieuwe winterseizoen is weer een feit.
Op 6 oktober 2021 organiseert de GAB de eerste GAB vergadering met golfdag.

Door Covid19 hebben wij onze 6de golfdag, die vorig jaar voorzien was, moeten annuleren. Daarom beginnen we ons nieuwe seizoen met een mix van een vergadering en onze gemiste golfdag die reeds voorzien was op The National Golf Club in Sterrebeek.

Waar moet u zijn?
The National Golf Club
Du Roy de Blicquylaan 7
1933 Sterrebeek
www.thenationalgolf.be

Op de agenda staat:
9u-10u: ontvangst met koffie en gebak
10u-12u: Rondleiding in de loods met het greenkeepersteam onder leiding van Tim Allen. Aansluitend een wandeling op het terrein met verschillende stops waar onze sponsoren Barenbrug, Bayer, Cofabel, Firma Thomas, Reesink Turfcare en VGR u meer uitleg geven over hun nieuwigheden.
12u-14u: lunch
14u-16u: initiatie en golf spelen (9 holes)
16u: prijsuitreiking en drink in clubhouse

Kostprijs?
De GAB en haar sponsors (Barenbrug, Bayer, Cofabel, Firma Thomas, Reesink Turfcare en VGR) bieden de greenkeepers/golfclubs deze dag aan.
De niet greenkeepers/golfclubs betalen een bijdrage van 150€ per persoon.

Interesse?
Wij hopen u natuurlijk in groten getale te mogen ontvangen. De uitnodiging met het inschrijvingsformulier staat online op www.greenkeepersbelgium.be en u kan zich inschrijven via onderstaande link:

Gelieve u in te schrijven voor 29 september 2021. Gelieve bij inschrijving ook te vermelden of u wenst te spelen (+ hcp) of u wenst deel te nemen aan de golfinitiatie.

Alvast vriendelijk bedankt en tot 6 oktober.

het GAB-team