Pols aangesteld als distributeur voor Ransomes en Jacobsen in België en Luxemburg

Bron: Greenkeeper.nl

Pols is per 1 maart 2022 aangesteld als distributeur voor de professionele maaimachines en onderdelenleverantie van Ransomes en Jacobsen in België en Luxemburg en neemt deze taak, in goed overleg over van de Firma Thomas in Merchtem. Firma Thomas zal verdergaan als dealer voor klanten in haar eigen regio. Pols heeft al jarenlange ervaring op de Nederlandse markt met Ransomes en Jacobsen producten en ondersteunt deze producten met een telefonische helpdesk, een webshop voor wisselstukken en een professioneel geoutilleerde werkplaats.

De komende maanden zal Pols het dealernetwerk in België en Luxemburg verder gaan invullen en zal een lokale vertegenwoordiger worden aangesteld. Het import omvat naast de merken Ransomes en Jacobsen tevens de voertuigen van de merken E-Z-GO en Cushman.

Het toekomstige adres voor de Belgische en Luxemburgse relaties is:
Nijverheidsstraat 34
8760 Meulebeke
België

Directeur Frank Thomas van de firma Thomas: ‘Wij hebben deze keuze gemaakt omdat wij ons meer willen concentreren op onze andere merken als Redexim en New Holland en Timberwolf. Dat laatste merk doen we overigens ook voor Nederland.’