STRAKKE LIJNEN OP HET SPORTVELD

Bron: Keep it Green

Een goed gemarkeerd sportveld is essentieel voor een optimale sportervaring. Of het nu gaat om voetbal, hockey, tennis of een andere sport: duidelijke en nauwkeurige lijnen zijn van groot belang. Hier komt een belijningsmachine in beeld, een waardevol hulpmiddel dat zorgt voor een professionele en consistente belijning van sportvelden. Turf Tank is al vele jaren de vertrouwde partner van lokale besturen, sportverenigingen en gerenommeerde voetbalclubs in België en Nederland.

Kunt u zich een sportveld zonder belijning voorstellen? Het belang ervan kan niet worden overschat. Correcte en duidelijke belijning draagt immers bij aan de veiligheid van spelers, scheidsrechters en toeschouwers. Het helpt bij het voorkomen van ongelukken en verwarring tijdens het spel. Bovendien dragen goed gemarkeerde velden bij aan de juiste uitvoering van de spelregels en zorgen ze voor een eerlijke competitie.

Doet u deze taak handmatig? Dan is het correct belijnen van een sportveld vaak een behoorlijke uitdaging. Zo’n opdracht – met onder meer het manueel opmeten van een terrein en het duwen van een belijningsmachine – neemt vaak vele uren in beslag. Bovendien kan deze klus uitmonden in kromme lijnen op het veld, met alle gevolgen van dien. Gelukkig biedt Turf Tank hier de ideale oplossing met de Turf Tank ONE.

Dankzij zijn geavanceerde gps-technologie bepaalt Turf Tank ONE met 100% nauwkeurigheid de juiste positie van elke lijn op het veld.

Knap staaltje van innovatie
Vanuit zijn Deens hoofdkwartier – aangevuld met medewerkers in de VS en het Verenigd Koninkrijk – zet Turf Tank al vele jaren in op onderzoek en ontwikkeling van oplossingen voor het geautomatiseerd belijnen van sportterreinen. Ook in België en Nederland staat het bedrijf sterk, met een lokale aanpak en gepersonaliseerde klantencontacten. Met de Turf Tank ONE-robot levert de fabrikant een knap staaltje van innovatie af: deze robot geldt als toonaangevende oplossing om nauwkeurig en snel sportvelden te belijnen.

Hij is sneller dan een met de hand geduwde machine, en met zijn hypermoderne gps-systeem is hij bovendien veel preciezer. Dankzij een app kun je deze robot moeiteloos programmeren om elk gewenst patroon te tekenen.

Een intelligente gps-verfrobot, geschikt voor alle sporten.

Sportvelden onberispelijk belijnen
Zowel in België als Nederland doen heel wat steden en gemeentes, sportverenigingen en professionele sportclubs een beroep op de Turf Tank ONE. En dat is geen toeval, want deze machine biedt een gebruiker tal van voordelen.

Ten eerste zorgt de Turf Tank ONE voor nauwkeurigheid en consistentie. Als grasmeester of terreinverzorger trekt u rechte en gelijkmatige lijnen met de juiste breedte en afmetingen volgens de geldende sportregels. Met dank aan een vooruitstrevende gps-technologie! Het resultaat? Minder verwarring op het veld, en dus spelers en scheidsrechters die zich kunnen concentreren op een lekkere pot voetbal of een partijtje tennis. Daarnaast bespaart u met de Turf Tank ONE honderden uren aan belijningsarbeid. Maak komaf met het tijdrovende handmatig belijnen, en ga voor een snellere en efficiëntere uitvoering (met ook een zuinig gebruik van verf). Met de bespaarde tijd kunt u focussen op andere taken in de sportclub of -vereniging.

Onberispelijke sportvelden zonder kopzorgen en met een zuinig verfgebruik.

Last but not least draagt het gebruik van de Turf Tank ONE ook bij aan het professionele imago van uw sportveld(en). Goed onderhouden en duidelijk gemarkeerde velden geven een positieve indruk aan spelers, coaches, toeschouwers en sponsors. U laat zien dat u het beheer van sportterreinen ernstig neemt en optimale speel- en sportomstandigheden hoog op de agenda zet. Wist u trouwens dat de Turf Tank ONE ook perfect inzetbaar is op kunstgrasvelden?

Met de Turf Tank ONE-robot gaat u voor onberispelijke sportvelden zonder gedoe.