Technische en praktische training onderhoud sportvelden (+fytopunt)

Beste,

Wij willen u graag uitnodigen voor een technische en praktische training over sportvelden onderhoud. Deze training zal worden georganiseerd op 15 juni vanaf 9 uur  op SK Beveren. De training zal gericht zijn op de nieuwste technieken en praktijken op het gebied van sportvelden onderhoud.

De training zal worden gegeven door ervaren professionals uit de sector en zal een mix zijn van theorie en praktijk. Tijdens de training zullen onderwerpen aan bod komen zoals het onderhoud van grasvelden, drainage en beregeningssystemen, bemesting, onkruidbestrijding, en nog veel meer.

Deze training is bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor het onderhoud van sportvelden, waaronder sportclub beheerders, fieldmanagers, gemeentelijke ambtenaren, en onderhoudsdiensten. Het is een geweldige kans om uw kennis te vergroten en uw vaardigheden te verbeteren, en om te netwerken met andere professionals uit de sector.

Er is geen uitgebreid buffet en dergelijke, de nadruk licht op kennis vergaren en als pluspunt, het telt mee voor de fytolicentie, dus identiteitskaart niet vergeten.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan deze training, vragen wij u vriendelijk om uw aanwezigheid te bevestigen via paul.dupas@icl-group.com . U ontvangt een bevestiging van deelname, gezien dat de plaatsen beperkt zijn.

Wij hopen u op 15 juni te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet, het organiserend team

Datum:

15 juni 2023

Plaats:

Freethielstadion Beveren

Stadionplein 1

9120 Beveren

Agenda:

Ontvangst: 9 uur met koffie en koffiekoeken

Aanvang: 10 uur

Lunch met drank en broodjes.

Einde : 15 uur

Sprekers:

Stan Deckers (Bodemkundige dienst van België): Bodemstaal en interpretatie, de basis van het onderhoud

Paul Dupas (ICL): Intelligent omgaan met bemesting en water

Ronny Lambrechts (Groenservice bv): Mechanische bewerkingen om onkruid en plagen te onderdrukken, de praktijk

Raf Bresseleers (Hydroplan): Beregening en afstellen van sproeiers om water efficiëntie te verbeteren