#ThankAGreenkeeper 12.09.2023

Bron: BIGGA

GREENKEEPERS’ ASSOCIATION OF BELGIUM (GAB) is er trots op om elk jaar in september Thank A Greenkeeper Day te organiseren, waarop liefhebbers van golf worden uitgenodigd om hun waardering te tonen aan de hardwerkende professionals die de sport mogelijk maken.

Thank A Greenkeeper Day 2023 vindt plaats op dinsdag 12 september.

Greenkeepers streven er voortdurend naar om de speelvelden gezond en mooi te houden, met het milieu als primaire focus. Dankzij de inspanningen van de golfindustrie gebruiken golfbanen minder water, passen ze duurzame beheerpraktijken toe en breiden ze de natuurlijke leefomgeving van wilde dieren op de banen uit.

Door gebruik te maken van de hashtag #ThankAGreenkeeper is de dag een beweging op sociale media die door miljoenen mensen wereldwijd wordt gezien en die een echte impact heeft op het werk van golfbaanprofessionals. Gebaren van steun stimuleren het moreel, verhogen de werktevredenheid en bevorderen een cultuur van wederzijds respect.

Thank A Greenkeeper Day vindt maar één keer per jaar plaats, maar het kost het hele jaar door moeite om golfbanen bespeelbaar en in topconditie te houden. Wees dus niet bang om je greenkeepers op elk moment te bedanken en zorg ervoor dat je je ervaringen met ons deelt op sociale media door GREENKEEPERS’ ASSOCIATION OF BELGIUM (GAB) te vermelden en de hashtag #ThankAGreenkeeper te gebruiken.

Volg ook onze website voor meer informatie over de rol die greenkeepers spelen in het plezier en de duurzaamheid van het spel.